fbpx
skip to Main Content
    +45 22 73 89 49   +34 635 591 641 [email protected]

Danielle og Klavs Bjerre Lyndgaard

Tusinde tak til Quist Real Estate for at vise os lige præcis det hus, vi ønskede os og for at guide os trygt gennem alle faser af huskøbet.

Vi kan varmt anbefale Quist Real Estate til alle, der leder efter en bolig på Costa del Sol.

Lars Aagaard

Tak til Quist Real Estate, som var en stor hjælp, da vi købte vores hus i Calahonda. God vejledning og altid hurtigt svar og tilbagemelding 😊

Betina og Flemming Sørensen

Helt igennem professionelle!

De hjælper med at finde lige den bolig, der passer dine ønsker. Vi er meget tilfredse med deres hjælp under hele købsforløbet til netop vores feriebolig. Til trods for restriktioner med indrejse til Spanien, så klarer de bare fremvisningen på video.

Vi kan KUN anbefale Quist Real Estate, hvis du søger bolig på Solkysten👍😊

Mette og Allan Bech Thomsen

Kan varmt anbefale Quist Real Estate, hvis I leder efter bolig på Costa Del Sol.

Mette, Peter og Sebastian kender markedet og områderne særdeles godt, og er meget dedikerede og professionelle i hele forløbet, både under og efter køb. De gør det trygt, især som dansker, at handle bolig på Costa Del Sol.

De lyttede til, hvad der var vigtigt for os, og fandt et godt udvalg af boliger, så vi kunne se, hvad der var på markedet. Godt samarbejde, som endte ud i en dejlig lejlighed, vi forhåbentlig kan nyde mange år fremover. Tak for hjælpen.

Rikke Jensen og Ole Sørensen

Super god oplevelse. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Var hurtige til at spore sig ind på vore behov og muligheder.
Dygtige til at koordinere videofremvisning, og håndtere købsprocessen.
Top professionelle på alle plan, og ualmindeligt rare.
Vi har hele vejen igennem følt os hjulpet på allerbedste vis.
De varmeste anbefalinger.
Vi ejer nu den skønneste lejlighed på Costa Del Sol.
Mange Varme Hilsner. Rikke og Ole

Jeanne og Steffen Goth

Quist Real Estate får vores varmeste anbefaling efter et veloverstået køb, af vores dejlige lejlighed i Benalmádena ☀️
De er altid hurtige til at svare, og vi har følt os godt hjulpet i processen med at søge, besigtige og køb af lejlighed ⭐️⭐️⭐️

Joan og Torsten Terslov

Vi kan 100% anbefale Quist Real Estate til andre danskere som søger super god vejledning til køb af bolig på Costa Del Sol. Vi var der i en uge og har set alt, der er at se, for at kunne tage vores valg vedr. område og bolig. Så tusinde tak for at I har været så tålmodige og servicemindede.

Henrik Dreyer

Tak for hjælpen med køb af lejlighed i Estepona.

Tak for jeres altid hurtige tilbagemeldinger til os. Det hele forløb super fint.

Kirsten og Jens Petersen

Vi vil give vores varmeste anbefaling til Sebastian Quist i forbindelse med vores køb af lejlighed i Fuengirola. Fra første kontakt har Sebastian været engageret og imødekommende, og fandt hurtigt frem til boliger, der matchede vores ønsker. Sebastian har været en stor hjælp med budgivning, råd og vejledning, og var altid klar med hurtige svar på vores utallige spørgsmål. Vi vil anbefale Quist Real Estate til alle der overvejer at købe en bolig i Spanien.

Joan Tandmark

Da min beslutning om at købe et hus i Spanien lå helt fast, kom den næste beslutning om at finde et ejendomsmæglerfirma, der kunne hjælpe mig med at finde lige netop det hus, jeg så gerne ville bo i. Jeg tog kontakt til Quist Real Estate, da det også er et dansk firma, og jeg følte mig mest tryg ved at det hele kunne foregå på dansk. Sebastian havde virkelig sat sig ind i mine ønsker til bolig og beliggenhed, og vi kørte sammen ud og så på de boliger, han havde fundet frem. Heriblandt fandt jeg mit lille paradis, og Sebastian fik sat alt i gang. Han fik forhandlet huset til en meget fordelagtig pris for mig og henviste til en god advokat. Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefale andre, der ønsker bolig i Marbella / Malaga området, at bruge Quist Real Estate.