fbpx
skip to Main Content
    +45 22 73 89 49   +34 635 591 641 [email protected]

Jeanne og Steffen Goth

Quist Real Estate får vores varmeste anbefaling efter et veloverstået køb, af vores dejlige lejlighed i Benalmádena ☀️
De er altid hurtige til at svare, og vi har følt os godt hjulpet i processen med at søge, besigtige og køb af lejlighed ⭐️⭐️⭐️

Joan og Torsten Terslov

Vi kan 100% anbefale Quist Real Estate til andre danskere som søger super god vejledning til køb af bolig på Costa Del Sol. Vi var der i en uge og har set alt, der er at se, for at kunne tage vores valg vedr. område og bolig. Så tusinde tak for at I har været så tålmodige og servicemindede.

Henrik Dreyer

Tak for hjælpen med køb af lejlighed i Estepona.

Tak for jeres altid hurtige tilbagemeldinger til os. Det hele forløb super fint.

Kirsten og Jens Petersen

Vi vil give vores varmeste anbefaling til Sebastian Quist i forbindelse med vores køb af lejlighed i Fuengirola. Fra første kontakt har Sebastian været engageret og imødekommende, og fandt hurtigt frem til boliger, der matchede vores ønsker. Sebastian har været en stor hjælp med budgivning, råd og vejledning, og var altid klar med hurtige svar på vores utallige spørgsmål. Vi vil anbefale Quist Real Estate til alle der overvejer at købe en bolig i Spanien.

Joan Tandmark

Da min beslutning om at købe et hus i Spanien lå helt fast, kom den næste beslutning om at finde et ejendomsmæglerfirma, der kunne hjælpe mig med at finde lige netop det hus, jeg så gerne ville bo i. Jeg tog kontakt til Quist Real Estate, da det også er et dansk firma, og jeg følte mig mest tryg ved at det hele kunne foregå på dansk. Sebastian havde virkelig sat sig ind i mine ønsker til bolig og beliggenhed, og vi kørte sammen ud og så på de boliger, han havde fundet frem. Heriblandt fandt jeg mit lille paradis, og Sebastian fik sat alt i gang. Han fik forhandlet huset til en meget fordelagtig pris for mig og henviste til en god advokat. Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefale andre, der ønsker bolig i Marbella / Malaga området, at bruge Quist Real Estate.