skip to Main Content

Tina og Henrik Jørgensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ I sikre hænder gennem hele forløbet

I løbet af bare 3 måneder har vi købt og overtaget vores drømmelejlighed i Sydspanien! Takket være Mette og Sebastian fra Quist Real Estate har vi følt os i sikre hænder gennem hele forløbet. De er lette at kommunikere med, svarer hurtigt på mail og telefon og de er meget vidende om bolighandel i Spanien. Altid meget professionelle.
Mette har arbejdet hårdt på at finde boliger ud fra vores krav og Sebastian har ydet en ekstra indsats med flere fremvisninger. At vi havde dansktalende mæglere med hele vejen i processen har været helt uvurderligt. Vi giver hermed Quist Real Estate vores varmeste anbefalinger.
Mange hilsner Tina og Henrik

Annette og Michael Wisborg Roth

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En rigtig god proces

Tak til Quist Real Estate for kyndig og kompetent hjælp ved køb af vores skønne lejlighed i Benalmadena. Trods udfordringer undervejs formåede de at løse problemerne hurtigt og effektivt. Vi fandt ved hjælp fra Quist Real Estate vores drømmelejlighed på første besøg i Spanien. Der skulle arbejdes hurtigt, for vi havde kun 24 timer i Spanien. På de 24 timer nåede vi at se flere lejligheder, forhandle pris med sælger, og komme til notaren, så den danske advokat kunne indgå ejendomshandlen på vores vegne efter vi tog hjem. Det gik virkelig nemt og smertefrit. Jeg vil særligt give ros for, at de altid vendte hurtigt tilbage med svar på vores spørgsmål. Alt i alt en rigtig god proces, som vi har været meget tilfredse med. Mange hilsner fra Michael og Annette

Cathrine Axel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super engagerede - trygt og sikkert

Mage til sympatiske og professionelle mennesker skal man lede længe efter. Super engagerede, hjælpsomme og ihærdige for at få husdrømmen til at gå i opfyldelse. Det er meget trygt at handle med danskere så der ikke er nogle sprogbarrierer der forvirrer billedet.

Du bliver “holdt i hånden” hele vejen og det er meget trygt og sikkert.
Quist Real Estate får min varmeste anbefaling. KH Cathrine👌

Lone Jensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hjælpsomme og kompetente 

Super flinke, hjælpsomme og kompetente ejendomsmæglere på Solkysten.

Hurtigt svar på alle spørgsmål.

Kan kun anbefales 😊. KH Lone Jensen

 

Charlotte og Jan Larsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  De gør det super godt!

Vi har her i sommeren 2022 handlet hus i Spanien og brugt Quist familien, hvilket har været en meget positiv oplevelse 😊

Vi anbefaler et nyt slogan:

Har du opgaver af stort eller småt, så kontakt Quist - De gør det super godt 😊👍

Charlotte og Jan Uwe Larsen

Margit og Jørgen Højlund

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behagelig, seriøs og troværdig

For nogle få måneders tid siden, fandt vi vores drømmebolig i Calahonda. Hver dag kniber vi os selv i armen, over at det kunne lade sig gøre. Og hver dag sender vi en tanke til Quist Real Estate, for uden dem var det ikke sket. Vi prøvede flere ejendomsmæglere, men ingen lyttede og forstod os bedre end Familien Quist. Kontakten til Quist Real Estate var behagelig, seriøs og troværdig. Vi følte os trygge, og vi fik svar og hjælp til alle de praktiske ting omkring det, at købe hus i Spanien. Så derfor, kan vi kun varmt anbefale dem. Margit og Jørgen Højlund

 

Camilla og Per Andersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 100% tilfredse - I kunne ikke have gjort det bedre!

Vi fik den absolutte bedste service og hurtige respons på vores spørgsmål om køb af bolig i Estepona. Der blev handlet med hjertet og vi har i hele forløbet haft en ro og sikkerhed.

Vi elsker vores nye lejlighed, og vi har været 100% tilfredse med al hjælp fra Quist Real Estate, igennem hele forløbet, fra start til slut - I kunne ikke ha' gjort det bedre!

I er fantastiske, og vi takker jer af hele hjertet for den enorme service I har ydet os, både før, under og efter. Vi vil til enhver tid anbefale Jer som rådgivere til investering af ejendom i Spanien.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra. De bedste hilsner fra Camilla & Per, Estepona

Malene og Morten K. Frederiksen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super flot service!

Super flot service hele vejen igennem af Quist Real Estate, da vi skulle købe lejlighed i Spanien, både med gode råd, rigtig gode fremvisninger, hjælp til bank, advokat, forsikring mm.

Vi kan kun anbefale Quist Real Estate til alle der søger bolig i Spanien - de håndterer alt meget professionelt

Vi var fuldstændig trygge ved at overlade handlen i jeres hænder, mens vi sad i Danmark og ventede spændt på nyt. Vi fik løbende opdateringer, så vi hele tiden følte, at vi var med. Så da opringningen kom, at alt nu var på plads, var glæden ikke til at tage fejl af. Vi er så glade for vores penthouse i Calahonda.
Tak til hele familien Quist fra Malene og Morten.

 

Tine Møller Jensen og Lars Valbjørn

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ I trygge hænder med Quist Real Estate!

Efter 2 super spændende dage med 12 fremvisninger sammen med Quist Real Estate faldt vi fuldstændig for den lejlighed vi nu har købt.

Hele processen har været top professionel, og i den grad behagelig - vi har følt os i trygge hænder fra start.

Quist Real Estate har været yderst kompetente, serviceminded, og formår virkelig at lytte til kundens behov.

Vi kan til enhver tid anbefale Quist Real Estate til alle der ønsker at købe ejendom på Costa del Sol.

Takket være Quist Real Estate kan vi nu glæde os til et nyt kapitel i vores liv, hvor vi kan nyde vores nye lejlighed under varmere himmelstrøg. Tusinde tak til jer og godt nytår. Bedste hilsner Tine & Lars

Tine Saust og Mads Saust Larsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Quist” - et godt team!

Da vi besluttede at sætte vores Penthouse til salg, inviterede vi flere ejendomsmæglere til at give et bud på, hvad de vurderede den skulle koste. En af de inviterede ejendomsmæglere var ”Quist Real Estate” og meget hurtigt følte vi, at vi var i gode hænder.

Familiefirmaet viste fra første møde stort engagement, til forskel fra de andre, hvor vi blot ville blive et nyt nummer på listen. Desværre ramte Corona restriktionerne os, netop som salget startede og det forhindrede interesserede købere i at rejse til Spanien. Men, efter restriktionerne blev hævet, kom der atter gang i fremvisningerne, og i September kunne vi underskrive salgskontrakten.

Godt gået, Quist! I skiller jer ud blandt mængden. I gør en forskel! Tusinde tak!
Tine og Mads

Mariane og Niels Christoffersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anbefales på det varmeste

Vi har lige købt lejlighed i Torrequebrada gennem Quist Real Estate. Vi kan på det varmeste anbefale Quist Real Estate som ejendomsmæglere hernede.

De er super dygtige og engagerede og da de også er danskere, har kommunikationen været så nem. Ud fra vores krav og ønsker til en bolig på Costa del Sol fandt Quist Real Estate hurtigt vores absolutte drømmelejlighed.

Vi er så glade, tak for hjælpen Quist Real Estate

Danielle og Klavs Bjerre Lyndgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Er med dig igennem hele processen

Tusinde tak til Quist Real Estate for at vise os lige præcis det hus, vi ønskede os og for at guide os trygt gennem alle faser af huskøbet.

Vi kan varmt anbefale Quist Real Estate til alle, der leder efter en bolig på Costa del Sol

Lars Aagaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ God vejledning og hurtig tilbagemelding !

Tak til Quist Real Estate, som var en stor hjælp, da vi købte vores hus i Calahonda. God vejledning og altid hurtigt svar og tilbagemelding

Betina og Flemming Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt igennem professionelle!

De hjælper med at finde lige den bolig, der passer dine ønsker. Vi er meget tilfredse med deres hjælp under hele købsforløbet til netop vores feriebolig. Til trods for restriktioner med indrejse til Spanien, så klarer de bare fremvisningen på video.

Vi kan KUN anbefale Quist Real Estate, hvis du søger bolig på Solkysten!

Mette og Allan Bech Thomsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kan varmt anbefale Quist Real Estate, hvis I leder efter bolig på Costa Del Sol

Mette, Peter og Sebastian kender markedet og områderne særdeles godt, og er meget dedikerede og professionelle i hele forløbet, både under og efter køb. De gør det trygt, især som dansker, at handle bolig på Costa Del Sol.

De lyttede til, hvad der var vigtigt for os, og fandt et godt udvalg af boliger, så vi kunne se, hvad der var på markedet. Godt samarbejde, som endte ud i en dejlig lejlighed, vi forhåbentlig kan nyde mange år fremover. Tak for hjælpen.

Rikke Jensen og Ole Sørensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super god oplevelse
Var hurtige til at spore sig ind på vore behov og muligheder.
Dygtige til at koordinere videofremvisning, og håndtere købsprocessen.
Top professionelle på alle plan, og ualmindeligt rare.
Vi har hele vejen igennem følt os hjulpet på allerbedste vis.
De varmeste anbefalinger.
Vi ejer nu den skønneste lejlighed på Costa Del Sol.
Mange Varme Hilsner. Rikke og Ole

Jeanne og Steffen Goth

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi anbefaler !

Quist Real Estate får vores varmeste anbefaling efter et veloverstået køb, af vores dejlige lejlighed i Benalmádena

De er altid hurtige til at svare, og vi har følt os godt hjulpet i processen med at søge, besigtige og køb af lejlighed.

Joan og Torsten Terslov

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi anbefaler 100 %

Vi kan 100% anbefale Quist Real Estate til andre danskere som søger super god vejledning til køb af bolig på Costa Del Sol.

Vi var der i en uge og har set alt, der er at se, for at kunne tage vores valg vedr. område og bolig.

Så tusinde tak for at I har været så tålmodige og servicemindede.

Henrik Dreyer

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen med køb af lejlighed i Estepona

Tak for jeres altid hurtige tilbagemeldinger til os. Det hele forløb super fint.

Kirsten og Jens Petersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vores varmeste anbefaling til Sebastian

Vi vil give vores varmeste anbefaling til Sebastian Quist i forbindelse med vores køb af lejlighed i Fuengirola.

Fra første kontakt har Sebastian været engageret og imødekommende, og fandt hurtigt frem til boliger, der matchede vores ønsker. Sebastian har været en stor hjælp med budgivning, råd og vejledning, og var altid klar med hurtige svar på vores utallige spørgsmål.

Vi vil anbefale Quist Real Estate til alle der overvejer at købe en bolig i Spanien.

Joan Tandmark

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En rigtig god oplevelse

Da min beslutning om at købe et hus i Spanien lå helt fast, kom den næste beslutning om at finde et ejendomsmæglerfirma, der kunne hjælpe mig med at finde lige netop det hus, jeg så gerne ville bo i. Jeg tog kontakt til Quist Real Estate, da det også er et dansk firma, og jeg følte mig mest tryg ved at det hele kunne foregå på dansk.

Sebastian havde virkelig sat sig ind i mine ønsker til bolig og beliggenhed, og vi kørte sammen ud og så på de boliger, han havde fundet frem. Heriblandt fandt jeg mit lille paradis, og Sebastian fik sat alt i gang. Han fik forhandlet huset til en meget fordelagtig pris for mig og henviste til en god advokat.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefale andre, der ønsker bolig i Marbella / Malaga området, at bruge Quist Real Estate.