fbpx
skip to Main Content
    +45 22 73 89 49   +34 635 591 641 [email protected]

Cookie- og Privatlivspolitik for www.quistrealestate.dk

Som led i vores forretning registrerer og bruger vi oplysninger om dig (personoplysninger). Det gør vi for at tilbyde dig den bedste service, for at overholde vores aftaler med dig samt for at opfylde forskellige lovkrav. Vi træffer alle relevante forholdsregler for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lov. Det er vores politik at respektere dit privatliv med hensyn til enhver information, vi måtte indsamle fra dig på vores hjemmeside, www.quistrealestate.dk og andre sider, vi ejer og administrerer

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookie og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, anmoder om PDF brochurer eller hvis du udfylder en kontaktformular. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:

Navn
E-mail
Fødselsdato
Telefon-/mobilnummer
Hjemme-/postadresse
Arbejdsadresse
Pasnummer

Vi kræver kun personlige oplysninger, der er relevante for at give dig en service, og bruger udelukkende disse til at hjælpe med at levere eller forbedre denne service.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi gennemgår privatlivspolitikkerne for alle vores tredjepartsleverandører, inden vi anvender deres tjenester for at sikre, at deres praksis er i overensstemmelse med vores. Vi vil aldrig med bevidsthed inkludere tredjepartstjenester, der kompromitterer eller krænker privatlivet for vores brugere.

Ifm. vores samarbejde med mæglere i Spanien, vil personoplysninger som navn, e-mail og telefonnummer videregivelse såfremt du benytter dig af vores service. Dette gøres med henblik på at lade en mægler besvare din henvendelse eller kontakte dig, efter din anmodning. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@quistrealestate.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies

Quistrealestate.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Vi kan hyre tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner på vores hjemmesider – for eksempel analyseleverandører og indholdspartnere. Vi giver disse tredjeparter adgang til udvalgte oplysninger for at udføre specifikke opgaver på vores vegne. De kan også indstille cookies fra tredjeparter for at kunne levere de tjenester, de tilbyder. Tredjepartscookies kan bruges til at spore dig på andre websteder, der bruger den samme tredjepartstjeneste. Da vi ikke har kontrol over tredjepartscookies, dækkes de ikke af quistrealestate.dk’s cookiepolitik.

Vi har annoncesamarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og som har adgang til oplysninger, der er indsamlet via cookies fra vores website (tredjeparts-cookies). Annoncesamarbejdspartnerne er:

  • Facebook
  • Google
  • Instagram

Sådan kan du administrere eller fravælge cookies

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies fra os, kan du konfigurere din browser til at afvise cookies fra vores hjemmeside. De fleste browsere er konfigureret til at acceptere cookies som standard, men du kan opdatere disse indstillinger til enten at nægte cookies helt eller at underrette dig, når et websted forsøger at indstille eller opdatere en cookie.

Hvis du tilgår hjemmesider fra flere enheder, skal du muligvis opdatere dine indstillinger for hver enkelt enhed.

Selvom nogle cookies kan blokeres uden at det har stor betydning for din oplevelse af en hjemmeside, kan blokering af alle cookies betyde, at du ikke kan få adgang til bestemte funktioner og indhold på tværs af de hjemmesider du besøger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om dine rettigheder, og hvordan vi registrerer og bruger dine personoplysninger.

Dataansvarlig og databeskyttelsesansvarlig:
Quist Real Estate v/Sebastian Quist, 29600 Marbella. Phone: (+45) 22154737. Mail: [email protected] Dataansvarlig: Sebastian Quist.