skip to Main Content

Marbella

Marbella, der betyder smukt hav, ligger i den vestlige del af Costa del Sol, og er et veletableret område med god infrastruktur, gode privatskoler, banker m.v. Køb af hus eller lejlighed i Marbella er en god investering.

Det er et stort attraktivt område, som deles op i Marbella Øst, Marbella Centrum og Marbella Vest.

Her tilbydes eksklusive boliger, shopping, restauranter m.v. og nogle af de mest luksuriøse strandklubber på Solkysten med de fineste sandstrande. Her er mange at vælge imellem, blandt andet Nikki Beach, La Cabane, Amàre Beach m.fl.

I Marbella Øst finder man områderne Elviria, Las Chapas, Bahia de Marbella, Santa Clara, Rio Real og marinaen Cabopino m.fl. Alle med kort afstand til centrum og med gode faciliteter.

I Marbella Centrum ligger den gamle by, der er en af de smukkeste på Costa del Sol. Den gamle bydel i Marbella er super hyggelig, intim og meget lokal, og viser sin typiske andalusiske charme med de hvidkalkede facader og smalle gader, og farverige blomster, og et must er at besøge det fineste lille torv Plaza Los Naranjos, der er fyldt med duftende appelsintræer.

I Marbella Vest-området finder man The Golden Mile, og Puerto Banús og Nueva Andalucia – som du kan læse mere om her i vores områdeoversigt: The Golden Mile & Puerto Banús – Nueva Andalucia

Du er også i Marbella tæt på et stort udvalg af sportsfaciliter med mange fantastiske golfbaner som Marbella Golf and Country Club, Santa Clara Golf og Riol Real, rideskoler, tennisklubber, vandsport m.v.

I Marbella er der store udlejningsmuligheder året rundt.

Tænker du på at købe hus, penthouse, lejlighed, projektsalg i Marbella, så vil vi altid kunne finde det du ønsker blandt boliger der er til salg i Marbella.

Fortæl os hvad du søger

Nær by Bjergudsigt
MARBELLA
5
3
155 m²

€ 649,000

Nær strand Havudsigt
MARBELLA
3
2
138 m²

€ 995,000

Nær golf Egen pool
MARBELLA
3
3
198 m²

€ 1,520,000