skip to Main Content

Mijas

Mijas ligger mellem Fuengirola og Marbella

Her ligger blandt andet Mijas Costa (12 km kyststrækning) og Mijas Pueblo (historisk hvid by på bjergside).

Mijas Costa er kyststrækningen med de omkringliggende byer (urbanisationer) La Cala de Mijas, Calahonda, Riviera del Sol m.fl. Her er et stort udbud af services, banker, international skole, lægehuse, supermarkeder etc. og samtidig hyggelig atmosfære med lokale markeder, koncerter, Flamenco-dans mv. Der er mange forskellige typer boliger i områderne, og de mange faciliteter og de lækre strande er i gåafstand fra byerne.

Calahonda er det største boligområde i Mijas Costa, med alle boligtyper i alle prisklasser og tæt på La Siesta Golf Club. Calahonda er,  ligesom Riviera del Sol og Miraflores meget populære byer for ferierejsende og fastboende udlændinge. I Riviera del Sol er der flest lejligheder og byhuse, medens der i Miraflores er flere lidt dyrere byhuse og villaer.

Området nord for Mijas Costa byder på mange lækre golfbaner, blandt andet et af Europas største golfresorts La Cala Golf Resort. Find link til golfbaner HER

La Cala de Mijas var engang en lille fiskerby, men er vokset i takt med at der bygges mange new developments med lejligheder, byhuse og villaer. De er særligt attraktive, da de ligger ved nogle af de bedste golfbaner (La Cala Golf Resort og Calanova Golf).

El Chaparral og Las Farolas er de mindste byer med begrænsede faciliteter, men ligger dog tæt på de andre byer.

Det historiske kvarter Mijas Pueblo ligger inde i landet med stemningsfulde gade og de typiske andalusiske hvidkalkede huse med blomster i de flotteste farver. Byen ligger 428 m over havets overflade, så man har en enestående udsigt over hele Costa del Sol. Her er fred og ro og afslappet stemning, og når man går eller tager en æseltaxa rundt i byens gader, ser man tydelige eksempler på den arabiske fortid og arkitektur. Mijas Pueblo har mange monumenter af historisk og kunstnerisk betydning, herunder tyrefægterarenaen Plaza de Toros, der er bygget direkte oven på en klippe.
Arenaen er i dag et lille fint museum, der bestemt er et besøg værd.

Vi har mange boliger til salg i Mijas. Vi står klar til at hjælpe dig med køb af hus eller lejlighed i Mijas.

Fortæl os hvad du søger

Havudsigt
MIJAS
2
2
86 m²

€ 685,000

Egen pool
MIJAS
3
2
142 m²

€ 957,000

Nær golf Havudsigt Egen pool
MIJAS GOLF
8
8
1200 m²

€ 2,199,950