skip to Main Content

Benahavis

Benahavis er en lille meget charmerende og smuk landsby med hvidvaskede huse i små gader beliggende 6 km inde i landet på den vestlige del af Costa del Sol mellem Marbella og Estepona.

Selvom byen er lille, er området stort med bjerge, flod og skov. Området er kendt for førsteklasses gastronomi med et hav af gode restauranter og tapasbarer.

Der er rig mulighed for at opleve den smukke natur. Man kan tage på riverrafting gennem vandfald, vandre langs floden og i bjergene, cykle, ride, golf m.v. Benahavis er en velhavende by, der igennem det seneste årti har været meget aktiv med eksklusivt byggeri af store luksusvillaer og anlæggelse af mange golfbaner af international klasse.

Her kan blandt andet nævnes den eksklusive Los Arqueros Golf & Country Club, der er designet af golflegenden Seve Ballesteros, Los Flamingos, La Quinta og Marbella Club Golf Resort.

Området har nogle af kystens største og dyreste luksusvillaer, blandt andet i La Zagaleta, El Madronal, La Alquieria, Los Arqueros, Atalya m.fl.

Tænker du på at købe bolig i Benahavis? Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende rådgivning.

Fortæl os hvad du søger

Nær by Havudsigt
BENAHAVÍS
3
2
133 m²

€ 365,000

Nær by Havudsigt
LOS ARQUEROS
2
2
117 m²

€ 410,000

Nær by Havudsigt Egen pool
EL PARAISO
5
5
457 m²

€ 2,995,000