skip to Main Content

Sælg din Spanske bolig

Skal du sælge din bolig i Spanien? Bare rolig, det kan vi også hjælpe med!

Der er godt gang i boligsalget på sydkysten, og vi har mange købestærke kunder i vores kartotek, som vi kan vise din ejendom til. Vi garanterer dig, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få den solgt hurtigt og bedst muligt.

Første skridt på vejen til at få solgt din bolig er at få foretaget en gratis vurdering af boligens salgsværdi. Når boligen er vurderet, vil vi give dig gode råd til at gøre boligen indbydende og salgsklar, hvorefter vi sørger for, at der bliver taget flotte billeder og video af boligen. Ud fra dette materiale og vores viden om din bolig samt området, laver vi en flot salgspræsentation med uddybende beskrivelse af boligen.

Vi sætter din bolig til salg på boligportalen, som alle ejendomsmæglere har adgang til, ligesom vi sender nyhedsbreve til alle mæglerne i vores netværk om, at boligen er kommet til salg.

Når du har din bolig til salg hos os, så sørger vi for omfattende markedsføring af din bolig via vores hjemmeside. Vi har også en Instagram og Facebook side, hvor vi dagligt promoverer vores boliger, ligesom vi laver målrettet annoncering på de sociale medier.

Så går du med salgstanker? Ring til Sebastian på + 34 635 591 641.
Du er også velkommen til at sende os en e-mail [email protected] eller udfylde kontaktformularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.