fbpx
skip to Main Content

Estepona

Estepona, der ligger vest for Nueva Andalucía, er en klassisk andalusisk by, og må siges at være en af de smukkeste på kysten.

I den gamle bydel har man bibeholdt den typiske andalusiske charme med hvidkalkede huse og stemningsfulde gader med mange flotte, farverige blomster. Byen bliver også kaldt for “Costa del Sols have”.

Estepona er dog i rivende udvikling, og der bygges mange nye projektboliger i alle prisklasser, men byen er ikke så tilbygget som nabobyerne, og har formået at bibeholde en landsbykarakter.

I Estepona er der mange gode privathospitaler, sportscentre og skoler, blandt andet San José College.

Strandpromenaden er renoveret og udvidet, og byens Marina er moderne og stilfuld med gode fiskerestauranter, ligesom nattelivet også kan tilbringes her på de mange barer og natklubber. Strandene er fantastiske, og tilbyder vandsport, herunder kitesurfing. Her er også eksklusive strandklubber som Bronzzzano Beach Club og Puro Beach Club, samt et stort indkøbscenter Laguna Village.

Vi har rigtig mange vidunderlige boliger til salg i Estepona, og du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Fortæl os hvad du søger

SOLGT
ESTEPONA
Apartment in Estepona for sale
2
2
94 m²

€ 450,000

Nær strand Havudsigt
ESTEPONA
3
2
132 m²

€ 549,000