fbpx
skip to Main Content
    +45 22 73 89 49   +34 635 591 641 [email protected]

Vi er en dansk familievirksomhed

Quist Real Estate er en dansk familievirksomhed, bestående af Peter og Mette Quist, og sønnen Sebastian Quist.

Vi elsker alle tre den spanske livsstil og kultur, og ikke mindst det fantastiske solskinsvejr.

Vi står altid klar til at dele vores passion og egne erfaringer fra da vi købte vores egen drømmebolig på den spanske sydkyst, såvel som vores erfaringer fra ejendomsbranchen i Spanien.

Vi er din danske købermægler på Costa del Sol, og med os er du i trygge hænder. Så ønsker du køberrådgivning og hjælp med at finde en bolig i Sydspanien, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores vigtigste opgave er at hjælpe, rådgive og følge dig under hele købsforløbet, så du får en god, personlig og tryg bolighandel. Vi vil gøre alt for, at vi sammen finder lige den bolig, du drømmer om – og naturligvis forhandle os frem den til den bedst mulige pris.

Vi har som bosiddende mæglere i Sydspanien igennem flere år købt og solgt mange boliger, og vi har derfor et enestående kendskab til hele Costa del Sol. Så uanset om du søger en ferie-, investerings- eller permanentbolig, så finder vi din drømmebolig, der matcher dine krav og prisklasse.

Som mæglere bosiddende i Sydspanien har vi adgang til alle boliger til salg på Costa del Sol, lige fra tvangssalg til luksusboliger, og vi samarbejder med alle de lokale ejendomsmæglere og banker på Sydkysten. Vi kan derfor tilbyde smukke, spanske gensalgs boliger til nedsatte priser, såvel som nye boligprojekter, hvor der bygges i skandinavisk stil med store terrasser og havudsigt.

Så vil du have vores hjælp til at finde din drømmebolig på Costa del Sol?

Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, og vi glæder os til at høre, hvilken type bolig du leder efter!

Sebastian Quist

Sebastian Quist

Sebastian bor i Marbella og elsker den spanske livsstil. Sebastian har som mægler på Solkysten opbygget et spansk boligmarkedsnetværk, som han altid udnytter til det fulde. Sebastian har et enestående kendskab til hele Sydspanien og er ekspert i at planlægge besigtigelsesrejsen, så vi får mest muligt ud af jeres dyrebare tid.

+45 22 15 47 37

+34 635 591 641

[email protected]

Peter Quist

Peter Quist

Peter har mange års erfaring som sælger og med køb og salg af fast ejendom, byggeprojekter, totalrenoveringer, indretning mv, og har et skarpt øje for design og kvalitet. Han er derfor skarp, når det kommer til forhandlinger såvel som udvælgelse af din fremtidige drømmebolig, og rådgiver også meget gerne om indretning heraf.

+45 22 22 62 61

[email protected]

Mette Quist

Mette Quist

Mette er advokatsekretær med speciale i ejendomshandler, og hjælper vores kunder med ”nice to know” rådgivning om såvel de juridiske som de praktiske foranstaltninger, man bør holde sig for øje, når man vil flytte til Spanien.
Derudover er hun vores mødebooker og administrative haj, som altid holder hjemmesiden opdateret.

+45 22 73 89 49

+34 711 027 161

[email protected]

Start dit spanske boligeventyr med det samme!

Giv os et uforpligtende kald på +45 22 73 89 49 (Mette) eller +34 635 59 16 41 (Sebastian). Du er også velkommen til at sende os en e-mail på [email protected] eller udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Husk, at jo mere du fortæller om dine boligtanker, jo nemmere er det for os at finde netop din drømmebolig.

Når vi sammen har nøje udvalgt de helt rette boliger, aftaler vi en besigtigelsesrejse, hvor vi henter dig i lufthavnen, og sammen kører vi ud og ser på boligerne. Hos os er du sikker på en professionel og personlig service igennem hele boligprocessen – lige fra vi henter dig i lufthavnen, til du modtager nøglerne til din nye bolig.

Alt, hvad du drømmer om, findes her - og vi glæder os til at hjælpe dig i din søgen på drømmeboligen!

Stil os dine spørgsmål og vi svarer dig