fbpx
skip to Main Content

Vi er en dansk familievirksomhed

Quist Real Estate er en dansk familievirksomhed, bestående af Peter og Mette Quist, og sønnen Sebastian Quist.

Vi elsker alle tre den spanske livsstil og kultur, og ikke mindst det fantastiske solskinsvejr.

Vi står altid klar til at dele vores passion og egne erfaringer fra da vi købte vores egen drømmebolig på den spanske sydkyst, såvel som vores erfaringer fra ejendomsbranchen i Spanien.

Vi er din danske ejendomsmægler på Costa del Sol, og med os er du i trygge hænder. Så ønsker du køberrådgivning og hjælp med at købe bolig i Spanien, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores vigtigste opgave er at hjælpe, rådgive og følge dig under hele købsforløbet, så du får en god, personlig og tryg bolighandel. Vi vil gøre alt for, at vi sammen finder lige den bolig, du drømmer om – og naturligvis forhandle os frem den til den bedst mulige pris.

Vi har som bosiddende mæglere i Spanien igennem flere år købt og solgt mange boliger, og vi har derfor et enestående kendskab til hele Costa del Sol. Så uanset om du søger en ferie-, investerings- eller permanentbolig, så finder vi din drømmebolig, der matcher dine krav og prisklasse.

Vi har adgang til alle boliger til salg på Costa del Sol, lige fra tvangssalg til luksusboliger, og vi samarbejder med alle de lokale ejendomsmæglere, entreprenører og banker på Sydkysten. Vi kan derfor tilbyde smukke, spanske gensalgs boliger til nedsatte priser, såvel som nye boligprojekter, hvor der bygges i skandinavisk stil med store terrasser og havudsigt.

Så vil du have vores hjælp til at finde din drømmebolig på Costa del Sol?Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, og vi glæder os til at høre, hvilken type bolig du leder efter!

Skal du sælge din bolig? Det klarer vi også. Læs mere her Sælg din bolig med os

Sebastian Quist

Sebastian Quist

Sebastian bor i Mijas og elsker den spanske livsstil og det varme klima. Med adskillige års erfaring som ejendomsmægler på Solkysten har han ikke blot opbygget et omfattende lokalt netværk, men også et dybtgående kendskab til boligmarkedet i Sydspanien. Han er en mester i at matche boliger med køberes behov, og i at planlægge besigtigelsesrejsen, så I får mest muligt ud af jeres dyrebare tid.

+45 22 15 47 37

+34 635 591 641

[email protected]

Peter Quist

Peter Quist

Peter har mange års erfaring som sælger og med køb og salg af fast ejendom, byggeprojekter, totalrenoveringer og indretning. Han er derfor skarp, når det kommer til forhandlinger såvel som udvælgelse af din fremtidige drømmebolig. Med en passion for design og indretning deler Peter gerne sine råd med at skabe det perfekte hjem for dig. Og mangler du en god anbefaling til en restaurant, så spørg bare Peter, han kender dem alle!

+45 22 22 62 61

[email protected]

Mette Quist

Mette Quist

Mette er en erfaren advokatsekretær med speciale i ejendomshandler. Hun er dedikeret til at hjælpe vores kunder med alle aspekter af køb og salg af bolig i Spanien, og tilbyder både juridisk og praktisk rådgivning. Hun er altid opdateret på ejendomsmarkedet og holder øje med nye boliger og projekter til salg. Mette har en ægte interesse i at sikre, at vores kunder opnår den bedste handel i et trygt og sikkert forløb.

+45 22 73 89 49

+34 711 027 161

[email protected]

Start dit spanske boligeventyr med det samme!

Giv os et uforpligtende kald på +45 22 73 89 49 (Mette) eller +34 635 59 16 41 (Sebastian). Du er også velkommen til at sende os en e-mail på [email protected] eller udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Husk, at jo mere du fortæller om dine boligtanker, jo nemmere er det for os at finde netop din drømmebolig på Costa del Sol.

Når vi sammen har nøje udvalgt de helt rette boliger, aftaler vi en besigtigelsesrejse, hvor vi sammen kører ud og ser på boligerne. Med os er du sikker på en professionel og personlig ejendomsmæglerservice igennem hele forløbet, ikke kun før, men også efter køb af boligen. Se bare vores kunders flotte anmeldelser

Alt, hvad du drømmer om, findes her - og vi glæder os til at hjælpe dig i din søgen på drømmeboligen i Spanien!

Stil os dine spørgsmål og vi svarer dig