fbpx
skip to Main Content

Málaga

Málaga er den 6. største by i Spanien med over 500.000 indbyggere, og der er de seneste år sket en stigning af turistbesøgende, hvorfor køb af lejlighed i Málaga til udlejning er en god investering.

I byen, hvor Picasso blev født, er der et væld af kulturelle seværdigheder. Her kan mange besøge utallige museer, blandt andet Picassomuseet fyldt med familiens private samlinger af Picassos værker. For nylig åbnede Centre Pompidou, det første af en række pop-up versioner af det berømte parisiske galleri, med udstilling af blandt andet Picasso og Miro malerier, og i sommeren 2019 kunne man se Europas største Lego-udstilling med 100 forskellige modeller lavet af 30 millioner legoklodser.

Indbyggerne elsker deres mad, og barerne og restauranterne er dér, hvor det virkelige sociale liv finder sted. I de hyggelige små gader findes et utal af tapas-barer til rimelige priser. Málaga er berømte for sin ”pescaito frito”, som er et udvalg af små stegte fisk.

I centrum af byen er de smukke Alameda Haver, og har man lyst til at bade er der fra byen nem adgang til lækre sandstrande med gode faciliteter. Der er et stort udvalg af indkøbsmuligheder med mange forskellige butikker i gaderne inde i centrum, shoppingcentret El Corte Inglés, og skal man have indrettet sin nye bolig finder du alt til hjemmet hos blandt andet IKEA, JYSK, Bauhaus, MediaMarkt m.fl.

Søger du bolig i Málaga? Nedenfor kan du se udvalgte boliger til salg i Málaga, ligesom du kan søge blandt alle boliger til salg i Málaga ved at vælge “Se flere”.

Kontakt os, så vi sammen kan finde din drømmebolig i Málaga.

Fortæl os hvad du søger

Nær strand Havudsigt
MÁLAGA CENTRO
2
2
99 m²

€ 849,000

Nær strand
MÁLAGA CENTRO
4
3
270 m²

€ 1,600,000

Nær strand
MÁLAGA CENTRO
5
4
172 m²

€ 1,995,000