fbpx
skip to Main Content

Puerto Banús – Nueva Andalucia

6 km sydvest for Marbella ligger den eksklusive havn Puerto Banús, der er et af de mest populære feriesteder i Marbella, som især jetsettet ynder at besøge. Køb af bolig i Puerto Banús er en garanteret god investering.

Her er luksus i overflod. Louis Vuitton, Gucci, Dior – ja alle de kendte mærkevarebutikker er repræsenteret langs havnen, hvor der også er gode restauranter, barer, pubber m.v. Derudover har Puerto Banús nogle af de bedste strande, som Artola Beach, Nueva Andalucía Beach og Rio Verde Beach, og eksklusive strandklubber som Ocean Club, La Sala Beach Club og mange flere, hvor der også kan festes til langt ud på natten.

På bjergsiden ved Kystvejen A7 ligger Nueva Andalucía, der er det dyre eksklusive område med luksuriøse boliger, restauranter, og nogle af de bedste golfbaner på Costa del Sol (Aloha, Las Brisas, Los Naranjos m.fl.)

Mange elsker Nueva Andalucía, der ligger i flot natur med smukt bjerglandskab og havudsigt, og med mange faciliteter som indkøbscenter, internationale skoler (Aloha College), tennis m.v.

I Puerto Banús og Nueva Andalucía er boligerne i den højere prisklasse.

Kontakt os, hvis du tænker på at købe bolig i Puerto Banús eller Nueva Andalucía. Vi står klar til at hjælpe dig.

Fortæl os hvad du søger

Nær by Bjergudsigt
NUEVA ANDALUCÍA
4
3
154 m²

€ 795,000

Nær strand Havudsigt
PUERTO BANÚS
3
3
185 m²

€ 1,300,000

Nær strand Havudsigt
NUEVA ANDALUCÍA
2
2
149 m²

€ 1,450,000