skip to Main Content

Vi hjælper under hele forløbet

Med vores store kendskab til Costa del Sol og med adgang til alle boliger til salg, kan vi hjælpe dig med at gøre dine spanske boligdrømme til virkelighed.

Jo mere du kan fortælle os om dine boligønsker (krav til område, prisleje, kvadratmeter, pool m.v.), jo nemmere er det for os at finde netop din drømmebolig.

Når vi sammen har fundet boliger, som matcher dine behov, tilrettelægger vi en besigtigelsesrejse. Det betyder, at vi henter dig i lufthavnen eller på dit hotel, og sammen kører vi ud og ser på de nøje udvalgte boliger, imens du får vores personlige rådgivning om alt, der er godt at vide om området og boligerne.

Vi arrangerer også gerne et gratis, uforpligtende møde med dansktalende advokat og bankrådgiver. På den måde er du godt forberedt, når drømmeboligen er fundet, og du er klar til at handle.

Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg ved at handle med os, og vi er med dig under hele forløbet.

Vi har samlet et par gode råd til dig!

Inden du starter din boligsøgen skal du gøre dig tanker om, hvilken boligtype du søger, nybyg eller gensalg, hvad den skal bruges til (feriebolig, investering, udlejning, helårsbolig), krav til størrelse, købspris, infrastruktur og beliggenhed.

På Costa del Sol – eller Solkysten, som den også kaldes – langs den 200 km lange kyststrækning, finder du utrolig mange fantastiske, skønne områder.

Det er derfor en god idé at sætte sig godt ind i, hvilket område som passer perfekt til dig og dine behov.

Skal det være et stenkast fra kysten/stranden? Er du mere til et sitrende byområde? Eller måske du hellere vil op i højden i de smukke bjerge, hvor du får en unik udsigt udover solkysten, med golfbaner og pools i dit nærområde.

Hvert område har sin egen charme, og det kan være svært at finde hoved og hale i de mange muligheder, som Spaniens sydkyst tilbyder. Men bare rolig – vi hjælper dig på vej!

For at du hurtigt og nemt kan skabe dig et overblik over Spaniens bedste områder, har vi skrevet lidt om vores absolut favoritområder og vist dem på et kort – find dem HER eller under menuen ”områder”.